Kleding verduurzamen

Ben je bewust bezig met duurzaamheid? Vind je vintage stoffen of tweedehandskleding ook zo mooi, maar is het model of de pasvorm niet goed? Atelier Recouture adviseert je over, vermaakt of restylet pre-loved kleding voor je.

Vermaken: van jurk uit de jaren 60 of jeans

Bijvoorbeeld een jurk van zo’n mooie rijke stof uit de jaren 60… dat vermaak ik – met een kleine of grotere aanpassing – tot een unieke, hippe jurk, rok of jasje.
Of jeans. Dit is een stof die wereldwijd wordt gedragen in allerlei wassingen, toepassingen en modellen. Daarnaast is het een ontzettend sterke stof. De productie ervan laat echter een grote ecologische voetprint achter. Maar je kunt jeans een nieuw leven inblazen! Restyle een oude jeansbroek bijvoorbeeld naar een rok. Of laat die te grote (of juist te strakke) jeansjas door Atelier Recouture vermaken tot een hip, passend model. Er zijn zóveel mogelijkheden. Het resultaat is altijd een origineel, uniek en nieuw kledingstuk dat bij je past.

Werkwijze duurzame kleding vermaken

Ik maak graag jouw kledingstuk op maat, naar jouw wens.
Heb je zelf al een idee? Of sta je juist open voor een nieuw ontwerp of toepassing? We bekijken samen de mogelijkheden en ik adviseer je graag. Vervolgens maak ik een voorstel inclusief kosten. Gratis! In dit kostenvoorstel is rekening gehouden met de aanpassingen, fournituren (ritsen, band, knopen etc) en tijd die nodig is om je unieke kledingstuk te maken. Ben je het eens met het voorstel? Dan ga ik voor je aan de slag!