Een tastbare herinnering aan je dierbare

Die mooie jurk van je moeder, het colbertje van je vader of de lievelingstrui van je te vroeg overleden zoon of dochter. Die kleding is je natuurlijk heel dierbaar, maar hangt of ligt in een kast en doet nu geen recht aan het leven van je dierbare. Het verdriet om hun overlijden kan ik niet natuurlijk niet wegnemen, maar ik kan van hun kleding wel een nieuwe tastbare herinnering maken. Een nieuw kledingstuk. Een mooie plaid die je letterlijk en figuurlijk warm houdt. De wieg van je eerstgeborene bekleden met de bruidsjurk van je moeder zodat oma toch weer dichtbij is.

Herinneringen levend houden

Ook na het overlijden van mijn moeder heb ik van haar kledingstukken nieuwe kleding ontworpen. Ik draag deze kledingstukken nog steeds met veel dankbaarheid en plezier. Ze houden de herinneringen aan mijn moeder levend! Het uitzoeken van mooie materialen, het creatieve ontwerpproces en het uiteindelijk maken van een mooi product is mijn passie.

Werkwijze

Samen met jou de dierbaarste kleding of mooiste stoffen uitzoeken, het creatieve ontwerpproces en het uiteindelijk maken van een voor jou tastbare herinnering vind ik het waardevolst aan mijn werk.

Ik ga graag met je in gesprek over welke kleding je wilt laten verwerken. We bekijken de kleding en ik benoem de mogelijkheden. Het maken van een moodboard van deze kledingstukken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarna maak ik een voorstel inclusief kosten. Dit kostenplaatje is inclusief de aanpassingen, fournituren (ritsen, knopen, band etc.) en tijd die nodig is om het nieuwe ontwerp te realiseren.

Ben je het eens met het voorstel? Dan ga ik voor je aan de slag! En heb je daarna een nieuwe herinnering aan je dierbare.