Designkleding herontwerpen

Heb je een bijzonder kledingstuk? Bijvoorbeeld van een bepaalde designer of merk? Maar is het model gedateerd of niet meer passend? Jammer om het achter in je kledingkast te laten hangen of er afstand van te doen.

Jouw designerkleding verdient het te worden gedragen!

Atelier Recouture is gespecialiseerd in het aanpassen en restylen van designstukken. Het bijzondere design blijft hierbij herkenbaar en gehandhaafd. Afhankelijk van je wens restyle ik je designerstuk naar een moderner ontwerp of vermaak ik het tot een ander kledingstuk. Samen maken we er weer een eigentijds designerstuk van dat je met veel plezier en trots zult dragen.

Werkwijze

Atelier Recouture maakt jouw designkleding nog unieker.
Heb je zelf al een idee? Of sta je juist open voor een nieuw ontwerp? We bekijken samen de mogelijkheden en ik adviseer je graag. Vervolgens maak ik een voorstel inclusief kosten. Gratis! In dit kostenvoorstel is rekening gehouden met de aanpassingen, fournituren (ritsen, band, knopen etc.) en tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat je je designitem weer met trots draagt. Ben je het eens met het voorstel? Dan ga ik voor je aan de slag!